Logistica si depozitare

Situat in zona industriala a orasului Ploiesti, in imediata apropiere a centurii de est a orasului, amplasamentul depozitului faciliteaza accesul rapid la principalele rute comerciale, fara restrictii si limitari administrative sau rutiere, reprezentand solutia ideala pentru livrari sau depozitari a produselor sau materiilor prime industriale.

Amplasat pe o platform betonata, in suprafata de 2400 m2, structurat in 3 spatii de depozitare, cu capacitate de 200t, 300t respectiv 400t marfa, depozitul se adreseaza marfurilor si materiilor prime industriale paletizate.

Depozitul dispune de logistica necesara desfasurarii proceselor specifice activitatii, respectiv, incarcare, descarcare din toate tipurile si dimensiunile de mijloace de transport rutier, configurarea livrarilor conform cerintelor beneficiarului, paletizarea automatizata a produselor precum si furnizarea de servicii de gestiune a produselor, oferind in timp real situatia stocului, a cantitatilor livrate si rapoarte zilnice cu privire la dinamica stocului.

Securitatea produselor este asigurata prin mijloace de monitorizare video permanenta, precum si printr-un sistem electronic de monitorizare impotriva riscului de incendii conectat la dispeceratul firmei de servicii de securitate si paza cu care societatea are contract.

Toate aceste facilitati, impreuna cu o experienta de peste 10 ani in activitatea logistica precum si a portofoliului de clienti care beneficiaza sau au beneficiat de servicii logistice consideram ca reprezinta suficiente argumente in favoarea unui parteneriat.